Modern és műemléki épületek belsőépítész-tervezőjeként folyamatosan együttműködöm más építész kollégákkal és műemléki szakemberekkel.  Célom a hasznos, használható és szép műemléki terek kialakítása, melyben a modern ember is megtalálja a helyét.

Tervezés

Építészeti tervezés
Belsőépítészeti tervezés
Tanácsadás
Tréningek és oktatás

Építészeti és belsőépítészeti szakkonzultáció és tanácsadás. Javaslat új és meglévő épületek belső tereinek optimális funkciókialakítására, térhasználatára és elrendezésére. 

Középületek és lakóépületek tervezésével foglalkozom, ezek között is elsősorban a műemléki középületek helyreállítási lehetőségeire és modern építészeti megoldásokkal való összehangolására specializálódtam.  

A tervezésről...

A tervezés nemcsak a munkám része, hanem az egész életemet meghatározó gondolkodási forma. Iparművész édesanyám révén az alkotás és tervezés miliőjében nőttem fel, amit építész-tervezőművész pályámon később magam is folytathattam. A teáscsészétől a társasházig, rendelőintézettől az utascentrumig sok feladat talált meg eddig, amelyben az emberi környezetet a modern design eszközeivel és az ipari technológiákon alapuló megoldásokkal kellett végiggondolnom és megoldanom. Ezek a tervezési feladatok számtalan tanulsággal szolgáltak a gondos tervezés fontosságáról, és tudatosították bennem a design módszertan ismeretének kiemelt jelentőségét.

Keressen bizalommal, ha épülő, vagy átalakítandó középület, illetve műemléki épület belső tereinek kialakításához belsőépítész tervezőre van szüksége. A konzultáció során átbeszéljük a lehetőségeket és a teendőket, a tervezés fázisait és a kivitelezés ütemezését.

 
Géczy Nóra

Építész tervezőművész, Belsőépítész, Győr

 

© 2018 by Nóra Géczy, Ph.D.​, Arch Deco Studio, Győr, Magyarország